Sjukgymnastbesök idag

Jag och Anna hade tiderna efter varandra. Hon fick gå i  först, då passade jag på att hälsa på mina kollegor på jobbet. Det blev en snabbvisit. Jag fick beröm för min färgade frilla som Amanda fixat. Idag var det mer lila än igår.

Sjukgymnasten tyckte det blivit bättre i mitt lår och ljumske i alla fall. Jag ska fortsätta röra mig utifrån det jag kan och göra övningen jag fått.

När jag och Anna var tillbaka i Vännäsby släppte hon av mig så jag kunde hämta hem hårbollarna hos Amanda.

Vi hade en plan, vila lite då vi båda var behandlingsbakis. Det tänkte vi göra till en film. Efter det tänkte vi pyssla lite och göra middag till maken kom hem.

Hugo låg på mig, tvättade sin favorithund och la sig att sova på mina ben. Där somnade vi efter halva filmen, vaknade lagom till att börja med middag. Lite pyssel hann vi också med. Helt plötsligt var klockan strax efter åtta.

Har tagit en välbehövlig dusch, bytt förband så det blev hälften så stort. Blir röd av tejpen jag tål bäst också.

Hoppas jag sover bättre inatt, förra natten var jag en del vaken. Det är betapreden som stället till det. Huvudvärk får jag också av den. Det positiva är att hälften inte gör ont, behöver inte kryckorna och det funkar bra göra övningen jag fått av sjukgymnasten.

Förutom huvudvärken har jag varit mer tungandad idag, känt värk i bäckenet (efter sprutan igår), haft lite ont i käken, förkylningssymtom och allt har gått lite tyngre. Så var det förra gången jag fick denna typ av cellgifter, så det känns normalt. Trots allt en hyfsad dag.

Gillar