Samling

Mitt bidrag till fotoutmaningen hos @christelovergaard, temat samling. Så här ser det ut så gott som varje dag. Hundleksaks samlingen i köket, kan även vara i vardagsrummet. Lilla Hugo vill gärna leka, då hämtar han en leksak. Leker en stund och hämtat sedan nästa leksak. Han är för roliga.

Jag har haft besök av min barndomsvän Helen. Det var riktigt trevligt. Hennes son skulle till slalombacken så hon tänkte vänta på honom hos mig.

Det har varit lite tröttmössevarning idag. Jag har handarbetat i soffan. Hugo tyckte inte jag skulle göra det, han ville hellre mysa.

För ett tag sedan fyndade jag detta garn i garderoben, tre nystan.

Det blev en sjal med virkad spets och stickad platta. Nu ikväll blockade jag den.

Har försökt städa lite, lagat mat och nu på kvällen bakat glutenfritt bröd till maken. Det kanske blev lite väl mycket idag, men nu får det vara så. Har vilat en del emellan också. Nu har jag legat en stund i snarklådan under täcket. Igår tog jag kedjetäcket på mig. Det fick jag lägga bort då jag fick så ont i kroppen av det. Men då hade jag en sådan ledvärk av mina mediciner. Nu har jag inte den värken i kroppen eftersom jag fått byta behandling. Tänkte då att kedjetäcket går att använda. Natten som var sov jag gott, hoppas det blir lika inatt.  Det låter som om regnet öser ner. Då försvinner snön. Imorgon är en ny dag.

Gillar