Så mycket fint vi har sett idag

Och inte kom jag ihåg att fotografera! Vår plan var att åka till Orsa idag. Vi tog en väg vi aldrig har åkt, den västra sidan om Siljan. Den andra har vi åkt flera gånger men aldrig denna. Det var så fint, flera fäbodar och små mysiga samhällen med röda, timrade hus och smala gator. Men då tog det länge också. Det gör inget, vi har hade inget att passa idag.

Vi ringde Orsa camping, där fanns inget ledigt. Stannade på Solleröns camping, där var det fullt. Åkte vidare och ringde till Amåsäng, där var det fullt. Åkte vidare till Mora Park, där var det också fullt. Men jag fick vänta en stund, det kanske gick att ordna.

Det fanns en plats till oss. Jag och Hebbe var lite less åka bil. Annars hade vi tänkt prova till Orsa och se om någon drop in plats fanns. Nu blev det inte så, klockan hade blivit närmare 18.30. Vi har blivit haj på att ställa upp husvagnen och rulla ut markisen.

Maken gick med hårbollarna och jag kokade potatis. Vi fick en massa tester med oss från Hellen och Monkan. Passade bra nu när klockan blev så mycket.

Riktigt smarrigt då här på kvällskvisen.

Vi hade tur och fick en plats nära ett servicehus. Var beredd på att det kunde bli en bit ifrån.

Hugo kurade ihop sig i mitt knä.

Hebbe började frysa, så maken hämtade en filt år honom. Så blev det bättre.

Vi tog en kort promenad på kvällen, ville kolla badet.

Stranden är formad som ett u. Skönt var det i vattnet också.

Och det var inte så långt från husvagnen.

Solen är på väg ner. Är tillbaka i husvagnen och har lagt mig på sängen. Nu känns det ordentligt i mitt bäcken. Bara leta fram lite medikamenter, annars blir det inte roligt. Vilar en liten stund innan toabesök. Imorgon ska jag träffa en jag lärt känna genom bloggen. Det ska bli trevligt.

Gillar