Så är det

Men i eftermiddag och kväll har tankarna snurrat mer än vanligt. Det brukar göra det när jag väntar på röntgensvar. Nu snurrar det även innan jag har gjort röntgen. Den är imorgon klockan 11.

Jag har nog inte tagit till mig att det har spridit sig och att de tumörer som fanns är större. Jag var så glad att få veta vad som gjort så ont. En spricka i blygdbenet, orsakat av en tumör. Idag kom tanken ett steg längre, att tumören i blygdbenet är större än tidigare. Jag har till och med sagt att det bästa vid förra röntgen var att jag fick veta om sprickan.

Jag har svårt att säga vad det är som gör ont. Om det är sprickan eller tumören i höften, som också blivit större. Men, smärtan är bättre. Efter att jag ökat Oxycontin på morgonen. Då jäklas knät istället. Med låsning och smärta när jag försöker räta ut. Där hjälper inte Oxycontin.

Jag måste hitta på något efter röntgen så jag får tänka på annat till jag får svaret. Min sjuksköterska skulle försöka ordna så jag inte ska behöva vänta så länge på svaret. Röntgen var beställd sedan tidigare så jag skulle få träffa läkaren samtidigt som nästa behandling. Det blev ju framflyttat en vecka. Så läkarbesöket är flyttat fram en vecka, men inte röntgen. Då blir det två veckor jag får vänta istället för en vecka. Det visar sig.

Ska försöka sova nu inför morgondagen. Lyssna på en ljudbok.

Gillar