Pyssel med Elissa via Messenger

Jag hade köpt lite smågrejor till Elissa och stoppat ner i ett paket. Hittade lite i mina gömmor också som fick följa med. Och såklart skrev jag ett brev till henne. Det tog några dagar innan paketet hamnade på lådan. Men posten är snabb, hon hade det dagen efter. Det är så roligt att dom ringer när dom öppnar paketet. Då får ju jag vara med på ett hörn.

Hon började direkt sätta stickers på brevet

Sedan skulle det vara glitter.

Eftersom jag vet att hon älskar lila köpte jag en tub med akryl färg.

Jag bad mamman ta fram ett lock som det kunde sätta lite färg i åt gången.

Lillasyster var också med på ett hörn. Men sedan försvann hon och mamman. Efteråt fick jag höra att dom sovit.

Mera stickers.

Och mera färg. Jag sa till Elissa att om man inte gillar färgen på en kan man måla över den med färg.

Jag hade också köpt en liten canvas med staffli. Den skulle hon också göra.

Jag klev upp ur soffan, tänkte jag kan ju lika gärna gå in i mitt pysselrum.

Så där satt vi bra länge och pysslade. En och en halv timme var vi på Messenger. Det var något i paketet hon inte kunde få upp. Jag sa att hon skulle gå och be sin pappa öppna det. Jag hörde i bakgrunden, daddy please can you help me. Jag tror han frågade vad hon gjorde för jag hörde svaret I'm playing with Grandma.

Jag hämtade vatten till mina färger, mormor jag ska också hämta vatten hörde jag då. När hon kom tillbaka säger hon nu är jag tillbaka mormor. Hon hörde jag sa så när jag gick iväg och kom tillbaka.

Hon lyckades spilla lite vatten. Åh nej, det var mitt fel säger hon då. Det för inget svarade jag. Det är bara att torka upp. Okej, säger hon och gör det.

Så här såg det ut när hon var färdig. Erika fotade och skickade en bild. Hela tuben med lilla färg hade gått åt. Vi hade det så trevligt och Elissa ville inte sluta pyssla. Detta vill hon göra fler gånger. Erika hade även förklarat för henne att det är så här jag och mina kompisar pysslar tillsammans.

Gillar