Problem med baddräkten

Jag har upptäckt att jag har så svårt att ta på mig baddräkten när jag är på vattenträningen. Mina fingrar fungerar inte till det. Jag fick tips att köpa en tankini, så jag beställde denna från Stadium Outlett. Var osäker på storleken då jag inte kunde prova den, så jag chansade.

Den kom dagen innan jag skulle på vattenträning. Den passade och det blev jag så glad för. Denna tyckte jag om av alla jag tittade på. Lite bökig att ta på men bättre än baddräkten. När jag kom till badet igår såg jag en av kvinnorna kliva i sin tankini som en baddräkt. Hon drog den på sig och det gick smidigt. När jag provade min tog jag på mig den som ett linne. Det funkade sämre. Man lär sig något nytt hela tiden. Och jag är helnöjd med min tankini. Den är vadderad där tuttarna är, så lite konstigt blir det där det inte finns någon tutte.Men det bryr jag mig inte om. Nu är det lätt att ta på och av när jag ska på vattenträning. Det gör inte ont i fingrarna, vilket är det viktigaste. Det finns lösningar till det mesta. Så ett tips om det är problem att få på baddräkten, köp en tankini.

Dessa fick jag av Krille, han hade fått ett gäng när han beställde andra saker. Tog med en påse i sista stund när jag åkte till vattenträningen. Kom på att jag blir alltid så hungrig när jag tränar. Dom var riktigt goda, men jag hade hellre haft dom i annat format än små kulor. De var inte så lätta att äta tycker jag. Särskilt inne när man kör bil och vill ha i sig något. Då är det nog bättre ta med sig en banan.

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
Tankini är bästa uppfinningen. Jag har också en, tycker inte alltid om att visa mig och mina kärlekshandtag runt magen. Så den är super att ha även på stranden.
nouw.com/ulvelotta
Cajaba
Cajaba,
Har köpt en sån nu, bästa köpet!! 😊
nouw.com/cajaba