Paket är kul

Morgonpromenad med Anna och hårbollarna idag. Och kaffe efteråt som det ska vara. Tanken var att jag skulle kliva upp imorse för övningskörning klockan 10. Det gick ju sådär. Då kom vi överens om klockan 11 istället. Det är stadskörning som gäller nu. Så in till stan och kära med både Krille och Amanda.

När jag kom hem hade jag fått paket. Öppnade det först efter middagen. Innan så stupade jag i säng för vila. Det bara tjöt inne i huvudet, så gör det när jag är helt slut.

Vi hade kvar lite potatisgratäng och jag hade köpt entrecote på extrapris idag. Ser inte mycket ut för världen, men ack så gott! Hittade dessutom lite vitlökssmör i frysen.

Efter middagen röjde jag undan så mitt nya underlägg fick plats. Precis när jag lagt dit den ringde Åsa. Vi ska åka till deras stuga och vi ska ha lite pysselsaker med oss. Passade på att packa ihop det som ska med. Onödigt ta samma saker.

Ville dessutom testa mitt nya underlägg. Vilken underbar grej! Så lätt att göra ren direkt. Bara torka av med torrt papper så är det rent och fint.

Gjorde ett bokmärke till en utmaning i en pysselgrupp på Facebook. Nu några knä övningar i sängen innan jag ska sova.

Gillar