På resande fot i många timmar

Vi stannade i Skellefteå på väg upp för att äta lite, tanka bilen och låta hårbollarna kissa lite. Sedan fortsatte vi mot Boden där vi skulle åka till min syster, hälsa på Nermina och klappa lamm.

Min syster har två hundar och så kommer vi med våra tre. Dom fick träffas ute först och der gick bara bra. Det blev lite fullt med fem hundar men dom skötte sig bara fint.

Min syster är bra på massage, hade pratat med henne om hon kunde hjälpa mig när vi åkte upp. Men så ont det gjorde! Kan ju hoppas det känns bättre efter någon dag.

Innan vi åkte till henne hämtade vi Nermina så vi hann träffas en stund. Hon bor på tredje våningen och har ingen hiss. Blir nog för tufft för mig att gå i trappen.

När vi varit färdigt hos Maria åkte vi för att klappa lamm. Min mamma har får som håller på att lamma. Där hittade Disa sin bästa kompis, Aron. Det är deras hund och han är något större än Disa. Dom sprang och busade ute.

Klockan gick fort, helt plötsligt var den 17. Började köra mot Jokkmokk där vi skulle få middag av Linus. Det var inte dumt alls. Handlade minuter och sedan sistbiten mot Porjus.

Det var en tjej som blev glad! Kramade hårbollarna och sedan har vi busat en del.

Jag var tvungen ta bort protesen. Mormor har ingen tutte där men hon har en tutte där.  Dra upp tröjan tyckte hon. Och så skulle det kännas på protesen. Flera gånger.

Nu är både hon och jag helt slut, hon har somnat och jag tänker sova. Ny trevlig dag imorgon.

Gillar