Ordinations strul

Det har blåst ordentligt här hos oss. Men inte idag när jag skulle ut med hårbollarna. Det var skönt. Det syntes på vägen där vi brukar gå att det har blåst. Kvistar och kottar låg överallt.

Jag lyckades komma ihåg ringa onkologen. Har fått tid för behandling och jag ska lämna prover innan. Det blev ju fel när jag var dit på besök. Den läkare jag träffade hade skrivit att jag ska ha skelettstärkande en lång i månaden istället för var tredje månad. Jag har skrivit i mina vårdkontakter till min läkare (det var inte henne jag träffade) att något måste blivit fel. Hon ändrade så det blev rätt.

Jag tänker att det är sprutorna jag ska få, då brukar jag inte behöva lämna prover innan. I kallelsen står det att jag ska göra det. Hon jag pratade med skulle lämna det till min kontaktsjuksköterka som skulle få reda ut det. Tycker det är onödigt att klämma provet om jag inte behöver. De sticker nog mycket i min arm ändå. Och så kostar det ju pengar för landstinget. Så nu får jag vänta och se. Jag har beställt sprutorna i alla fall, för det var dom jag skulle få.

Gillar