Nu kommer det ikapp, fuck cancer

Kom hem från Porjus i tisdags efter några underbara dagar med barnbarnet och April. Det var helt underbart, för jag tänkte inte alls på att jag väntade på röntgensvar. April verkar vara en underbar människa, det lilla jag hann träffa henne.

Onsdag glädjande besked om att tumören i ljumsken är i läkande process. Strålningen har tagit död på många cancerceller och friska celler bildas. Men tumören kommer att finnas där. Så trött jag blev efter det beskedet. Och det är ju inte konstigt.

Torsdag var det sjukgymnasten, han fick till så jag kan gå ordentligt igen. Jag hade så ont i mitt protesknä och fotleden på samma ben. Då vet jag något är galet, och det var så. Det gjorde så ont när han grejade. Men det blev bra. Och såklart blev jag trött efter det också.

På fredag var jag på vattenträning och sedan hem till Rune för att grilla. Han hämtade mig kl 15. Vi förberedde grillningen till Olle skulle komma.

Smakade ett gott rosé. Köpte denna när jag var i Tallinn med Kerstin. Gillade namnet på den, dessutom så god! Passade bra efter glädjande besked och fira dessutom att jag blev mormor samma dag. Det stämde så bra, enjoy the life!

Det doftade ljuvligt det vi grillade!


Fredagkvällens grillmeny:
Tournedos på vitlök o svartvinbärsmarinerad fläskytterfilé,
Baconlindad sparris,
Sweet chili majs,
Vitlökssmör,
Tomattoppad potatisgratäng.
Sallad.

Och ett gott vin till.

Hårbollarna var också med. De känner sig hemma på sofflocket. Det var en mycket trevlig kväll!

Igår låg jag mest hela dagen. Känner att det blir nog en sån dag idag också. Jag är så trött.

Igår fick lillasyster komma hem till en överlycklig storasyster.

Gillar