Nu hoppas jag att jag är på g

Det känns som om jag börjar komma tillbaka till verkligheten, att vara lite piggare. Axel lagade middag och det var rätt skönt, då fick jag spara lite på min energi. Maken var och hjälpte sin dotter.

Tidigare idag hämtade maken, Amanda och Krille en motionscykel som jag fick låna av Lena. Jag ska få låna den och cykla, prova om det funkar för mina knän innan jag köper en egen. Tänkte att eftersom jag har svårt att gå i rask takt någon längre sträcka kunde det vara bra att cykla. Måste försöka hjälpa viktnedgången på traven.

Jag började med 5:2 för ett gäng veckor sedan. Två dagarna använder jag mig av nutrilett. Då behöver jag inte tänka på att planera vad jag ska äta dessa dagar. Det måste vara enkelt annars funkar det inte. Vissa veckor har det blivit 6:1. Det är de veckor jag varit extra trött. Men då tar jag nya tag, deppar inte ihop för det. Tänker att det får vara så. Jag går då inte upp i vikt i alla fall. Det går sakta neråt.

Tog mig en cykeltur på tio minuter ikväll. Bäst börja lite försiktigt, gärna lite varje dag. Ett bad efter det och sedan blir det snarklådan.

Gillar