Nu har vi ledigt en hel vecka

Jag och Anna har varit till sjukgymnasten idag. Anna hade tid först och jade direkt efter henne. Det är bra, då kan vi samåka. När hon var inne åkte jag och hälsade på min chef. Trevligt att träffa henne.

Kände att det var lite sämre i låret än förra veckan, det tyckte han också. Han undrade hur det kändes annars. Berättade att jag upplever att det gör ont i höften när jag börjar gå men att det lättar lite när jag gått en stund. Det är bra tecken säger han, och så känner jag också. Det är typiskt artrossmärta, det ger med sig efter en stund när man rör på sig. Han upplever att det påminner om artros när han rör benet på olika sätt.

Efter besöket hos sjukgymnasten var vi hungriga.

Idag blev det besök på Chili & Wook, dom har så god buffé. När vi ätit såg jag att de skulle ha Melodifestival på jobbet. Anna och jag åkte dit en sväng. Missade precis alla nummer men fick se många fina uppklädda.

Här är min fina kollega i en glittrig lila klänning, ska föreställa Lena Ph. Bredvid henne en mysig herre som skulle föreställa Orup. Tillsammans hade dom sjungit Det gör ont. Jag fick ett litet smakprov. Mitt underbara jobb som jag saknar.

Handlade lite innan vi åkte hem. Hämtade hårbollarna hos dottern, där fick jag gofika. Orkade inte vara så länge, har nu sovit en stund i soffan. Ska väl packa lite, imorgon ska vi åka med andra fina vänner till deras stuga. Jag är så tacksam för alla fina människor jag har runt mig. Kärlek till er!
💚💚💚

Gillar