Nu fungerar det igen

Idag åkte Linus hem. Det har varit roligt att han varit här. Nu blir det tomt och tyst i huset.

Vi har haft problem med vårt lås. Skulle göra en ny kod och det gick inte. Upptäckte att helt plötsligt kunde vi inte låsa upp utifrån. Låta dörren gick bra och att låta upp den inifrån. Vi provade systemåterställa och fabriksåterställa men det blev inget bättre.

Då tänkte vi att vi ringer supporten på Yale Doorman, det gick ju sådär. De har slutat med telefosupport. Nu får man klicka dig fram på en sida med felsökning. Vi provade olika förslag där men inget funkade. Då skickade jag ett mail, fick till svar att vi skulle prova med att göra en mekanisk låsning. Lite konstigt tyckte jag det var eftersom vi inte har problem att låsa.

Till slut skruvade maken lös trådarna och började om från början, som att vi nyss monterat låset. Vi började om från början med alla koder, nu fungerar det.


Fick ytterligare ett långt mail om låstest och skulle inte det fungera skulle det vara fel på vårt lås och vi skulle göra av oss där vi köpt låset. Det fick jag efter vi fixat låset. Kan ju inte påstå att det var mycket hjälp av supporten vi fick. Huvudsaken att det fungerar.

  • Postad i: Hemmet

Gillar