Många steg har det blivit för alla idag

Det blev tidigt ikväll. Efter att ha varit ute hela dagen och dessutom gått en del känner jag mig rätt nöjd. Denna bild är tagen tidigare när jag låg på sängen och vilade mot knä. Olle och J-O sitter på ljugarbänken.

Vi tog bilen till Bönhamn för att visa Åsa och J-O hur fint det är där.

Tänkte att vi började med fika på Bryggan.

En räkmacka är aldrig fel, särskilt inte när man är vid havet.

Ingen av oss gillar citron. Anna skulle varit med, hon får alltid min citron.

Jag och hårbollarna satt kvar en stund när de andra gick för att se på utsikten.

Åsa skickade en bild på maken när dom var där uppe.

Under tiden fotade jag på bryggan

När de andra kommer tillbaka går vi över till andra sidan.

De andra gick vidare till ytterligare upp till en höjd. Jag stannade kvar och gick en bit efter vägen. Kom då på klippor, där är det ju så kul att gå på.

Här hittade jag en brun sjöfågel som jag tänkte ta kort på. Men när jag kom nära försvann den vara. Svårt att se den når den här samma färg som naturen.

Hugo gjorde en avstickare ner till vattnet. När han stod där kom två måsar och tänkte attackera honom. Tur han är rätt lyxig och kommer när jag ropar.

När vi åkte från Bönhamn åkte vi efter några småvägar. Sedan hittade vi en väg där vi var överens om att vi sett en skylt med samma namn. Där borde vi komma ut på vägen mot campingen.

Det är verkligen kuperat här. Syns inte på bild hur det egentligen är ut.

Här var det lite mer brant än resten av vägen. Men det var på många ställen man inte såg över ratten vart vägen fortsatte.

Vi blev tvungen att vända. Lika lång väg tillbaka.

Vi blev borta hela eftermiddagen, kom tillbaka till campingen lagom till det var dags gå och äta. Alla utom Olle tog räkfrossa, som började med en god räksoppa. Maken åt planka, med hemmagjord potatismos. Det var tydligen gott.

Dom hade rökta räkor, det är bara sååååå gott.

Olle fick vänta lite på sin mat.

Det blev mycket skal. Jag och Åsa delade på en skål till.

Hårbollarna blev glada när vi kom tillbaka.

Jag kastade kottar till dom en stund. Det är kul att se att dom tar exakt rätt kotte. Alla andra struntar dom i. Det är klart, dom känner ju igen min lukt när jag hållit i dom. Till och med Hebbe är busig.

Lite lydnad blev det också. De fick göra lite olika saker, dom blir så alerta.

Hårbollarna och gubbarna på väg tillbaka från kvällspromenaden.

Där uppe är vår stuga, den med öppna dörren. Olle, Åsa och J-O på altanen. Det var vår dag. Kan hända jag glömt något också.

Gillar