Läkarbesök, jobb och nya mc grejer

Det gick bra hos läkaren idag. Han undersökte mig noggrant och kunde inte känna några konstigheter. Jag fick lämna blodprov för att se om det är problem med sköldkörteln. En remiss är skickad för skiktröntgen, men han trodde inte det skulle vissa något. Ville röntga ändå. Och visar det sig att det är bara svullet så går det inte göra något. Men bra det kollas upp i alla fall.


Efter läkarbesöket blev det jobb såklart. Min kollega var ledig så jag hade en annan kompis idag. Mycket ringde i telefon blev det idag, med telefonköer hit och dit.

Jag slutade 17, såg att vårt paket med intercom till hjälmen hade kommit. Bara hämta efter jobbet. Så idag bär jag hemma strax efter 18, hungrig, trött, törstig och varmt som tusan. Det blev montering på hjälmen och testa den. Vi fick det att funka.

Köpte ett par handskar för ett tag sedan och tyckte först det var en hård söm på det. Sedan upptäckte jag att det är en liten gummilist på den. Så smart! Att skrapa visiret med när det regnar. Men jag har inte fått prova det än. Det har inte regnat.

Nu har jag gått ner i källaren för att få ha det svalt när jag sover. Ny dag imorgon.

Gillar