Kört genom sol, regn och snö

Jag plockade ut våra hojar från garaget. Vi tänkte ta oss en tur.

Vi åkte mot Tavelsjö för att se om det var öppet så vi kunde äta lite lunch. När vi kom åt det hållet var det mörkgrått på himlen där. Det var blå himmel in mot stan så vi tog den vägen istället. Det hann regna på oss lite. Efter lite diskuterande körde vi ner till Sjöbris, en båt vid älven.

Där hade dom infört något smart, men det funkade inte helt hundra bra.

Dom har så goda räkmackor där, men det kändes bra med varm mat. Synd bara att vi inte fattade att vi skulle sitta inne. Hade tänkt få värma händerna. För det var inte så varmt, säkert för vi hade börjat frysa innan vi var där.

Pizzan var så god!! Och helt lagom storlek.

Vi flyttade in och köpte en kaffe och en latte. Rätt skönt att värma händerna på.

Det är inte ofta jag är på Sjöbris utan att köpa någon godricka.

Vi fick mer värme i händerna av att sitta inne och dricka kaffe. När vi tittade hemåt var det mörkgrått på himlen. Men det kom ingen nederbörd innan vi började åka hemåt.

Innan vi var hemma började det snöa. Så nu har vi kört genom sol, regn och snö på samma tur. Det var inte särskilt varmt om händerna, ja egentligen hela kroppen. Jag hoppade i ett hett bad för att få tillbaka

Hemma på gården igen, några timmar senare.

Det här är glädje, frihet och hur kul som helst. Särskilt att få göra det med maken. Tänk att han skulle bli en inbiten hojåkare. Ser fram emot lite mer värme så Hugo också kan följa med.🧡🧡🧡

Gillar