Knäpaj

Imorse när jag vaknade kändes det så bra i kroppen. Igår kände jag av träningsvärken och jag var så trött. Det har kommit så mycket snö att vi inte skulle behöva någon mer i vinter. Maken har varit hemma både igår och idag och skottat. Idag har han tränat lite med traktorn. Mågen har denna traktor som han gått och hämtat.

När maken skottade gick jag med hårbollarna. Det gick så bra att få idag, till skillnad mot igår. När jag kunde köra ut bilen ur garaget kunde jag åka till ICA och apoteket. Väl på Ica var det en äldre man som papperspåsen gick sönder för. Många människor stod det där men ingen hjälpte stackarn. Verkar vara "sköt dig själv och skit i andra" anda. Jag hjälpte den stackars mannen, lyfte upp påsen så kan kunde flytta över några varor. Hämtade en ny påse. En kvinna hade tagit den trasiga påsen och mötte mig för att stoppa den i den nya. Han var tacksam för hjälpen.

Väl hemma gjorde det så ont i mina knän att jag fick lägga mig i sängen och vila. Det var inte så bra skottat på trottoarerna i Vännäs så där var det svårt att få. Värme på knäna, ljudbok i öronen och en virkning gäller för återhämtningen. Har börjat virka disktrasor och det är så kul!

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Ja nu räcker det verkligen med snö för den här vintern, känns som vi fått snö för flera år framåt samtigt som jag känna mig glad för alla barn skull och alla andra som gillar snö.

Hemsk att så många bara går förbi, tur du var där och hjälpte farbrorn.

Fint du virkat.

Sköt om dig och ha en skön och bra fortsättning på denna onsdag ❤️💮

nouw.com/lottashullerombuller
Cajaba
Cajaba,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Konstigt att det slavars så svårt att hjälpa varandra

nouw.com/stenhagenbettan
Cajaba
Cajaba,

Eller hur 🤔

nouw.com/cajaba