Jag blir så glad...

... när jag ser färgade höbalar. Då vet jag att bönderna bidrar till cancerforskning. Som här, blåa. De stödjer prostatacancer. Jag har även sett rosa och gula idag när vi har övningskört. Rosa är för bröstcancer och gula är barn.

Jag och Anna tog en promenad i skogen med hårbollarna på förmiddagen. På bilden ser det riktigt härligt ut. Men det blåste ordentligt. Här hade ingen gått före oss.

Sedan hämtar jag dottern och körde henne då hon skulle till tandläkaren. När hon var där hämtade jag några koppar min bror köpt i Vännäs. Det är lite närmare för mig att hämta än för honom som bor drygt 40 mil härifrån. Den hämtningen gick snabbt, så jag bjöd in mig på kaffe hos Rune. Det var trevligt att träffas en stund.

Tänkte bjuda dottern på god sallad på café Ljuslyktan. Men hon var snabbt framme med sitt kort. Precis när vi skulle åka dit ringer telefonen. Torktumlaren jag beställt är hos mig på en kvart. Då bara åka hem först. På väg tillbaka lämnade vi in makens mcdäck för att få omlagt till nya. Sedan fick vi lunch. Och helt plötsligt var det kväll och läggdags. Ja tiden går fort när man har troligt

Gillar