Idag var det mindre kul

Besöket hos sjukgymnasten var verkligen behövligt. Gick ner i källaren för att hämta regnjacka. Höll inte på att ta mig upp från källaren. Inte enkelt att gå heller, kändes att något höll emot.

Idag hittade han två riktigt onda punkter där han aldrig tryckt på förut. Musklerna i nedre delen bak på höger sida, lårets framsida och hela vägen ner mot knät på framsidan var stenhårda. När han masserade på framsidan och ner mot knät började hela benet skaka. När han närmade sig knät skakade benet ännu mer. Benet drog ihop sig som om jag tänkte knäa honom. Det gick inte hindra.

Jag fick sitta bra länge på britsen eftersom det snurrade rätt bra i huvudet. Sedan fick jag även sitta en stund bredvid hans skrivbord. När jag tyckte det kändes ok gick jag ut i väntrummet. Där var det också bara att sätta sig en stund. Så idag var det inte alls bra. Bara för att jag har lyft Elea när hon kommer med armarna rakt upp och vill komma till mormor. Nu är det färdiglyft i henne.

Sedan var vi en snabb sväng in på Rusta och köpte två väskor (perfekta att ha när jag åker och handlar) och en matta. En sväng till Ica Kvantum och efter det en räkmacka på Ullas.

När jag kom hem var jag helt slut, både i kropp och knopp. Elea behövde vila, så jag följde henne.

Riktigt skönt, sov drygt två timmar. Elea fick vi väcka, hon hade nog tänkt sova hur länge som helst.

Elissa hjälpte mig ta bort plasten från mattan och rulla ut den. En bra hjälpreda.

Den har exakt samma färger som i tapeten. Nu har jag lagt mig med Elissa, som ska sova för kvällen. Hon är ganska trött. Det har vi sett nu på eftermiddagen/kvällen då hon inte haft några öron alls.

#nouwseptemberchallenge

Gillar