Idag klantade jag till det

Men det blev bra i slutändan. Jag skulle köra Amanda till sjukgymnasten. Hämtade upp henne och körde till stan. Väl i stan säger hon skulle vi inte bara där 10.40? Vi var en hel timme innan. Så vi passade på uträtta några ärenden.

Började med Granngården för att köpa hö. Dom hade inget bra hö.

Efter Granngården åkte vi till polisen för att skaffa mig ett pass. Dom har slutat med dropin, man måste boka tid. Men det var en smäll kille som hjälpte mig så det var så lugnt där.

Efter polisen åkte vi till Djurmagasinet då Odin har slut pellets. Där tittade vi på små söta kaniner, Odin vill ha en kompis.

Raka vägen till sjukgymnasten efter det. Jag har tagit oxynorm för det gör så ont när jag går. Använder dessutom kryckor för att avlasta. Nu vet han vad han får jobba med imorgon när jag ska dit. Ska försöka hålla rätt på tiden då.

Handla lite och äta lunch infann hemfärd. Burger King ligger bredvid Ica Kvantum, praktiskt då behövde jag inte gå så mycket.

Väl hemma i byn åkte vi till Anna och fick oss lite kaffe. Vi skyller ha med oss lite rönnkvistar från henne till Odin. Amanda pratade om att hon ville prova grankvistar till honom. Anna hade kvar granen hon kastat ut.

Fick en bild av dottern, Odin har fått en julgran! Pyntad med jordgubbar och rucola. Nu kan han ha julgransplundring. 😀

Odin gillade grankvist, så Anna får spara granen till honom.

Hårbollarna hade bråttom in när vi kom hem. Dom har varit länge i bilen. Nu har vi lagt oss i soffan alla tre.

Gillar

Kommentarer