Idag har jag agerat sällskapsdam

Jag sover inte lika bra än jag börjat med sprutorna. Jag kan somna och vakna efter 15-30 minuter, sedan är det hopplöst att somna om. Nu hjälper inte ens boken mig att somna. Inatt lyssnade jag på musik i mina utanpåhörlurar.

På förmiddagen har jag agerat sällskapsdam. En sväng till Nus med Rune. Precis då kom ambulanshelikoptern. Det måste vara en räddare i nöden många gånger. Tekniken är fantastisk när den fungerar.

Rune pratade om att köpa nya såna här "fötter" till sina kryckor. När vi väl var i rätt väntrum gick jag ner till Hjälpmedelscentralen. Trodde det var smart att fota den för att kunna visa i butiken. Men så lätt var det inte. Det fanns tydligen flera olika storlekar i diametern. Man måste veta vilket mått den har, och det står tyvärr inte någonstans. Expediten sa att inte ens de på ortopeden har koll på det. Så då är det inte konstigt att vi vanliga "Svenssons"inte vet. Vi hade tur, det var rätt storlek. Där gjorde jag dagens goda gärning. Kryckorna behövde nya fötter.

Tillbaka till Vännäsby bjöd Rune på lunch. Jag behöver ingen middag idag.

Jag parkerade mig i soffan efter lunchen och där blir jag nog ett tag till. Stickningen och en serie på Netflix, Worrior nuns.

#nouwseptemberchallenge

Gillar

Kommentarer

CristinaS
CristinaS,

Jag hoppas att du kommer kunna sova bättre i natt. Idag är det inget som går lätt att köpa när man har så många varianter av allt för alla 😃

nouw.com/cristinas
Cajaba
Cajaba,

Det hoppas jag med. Jo så är det nog. Jag som tyckte jag var smart att fota gummigrejen och kryckan. Men inte då 😁

nouw.com/cajaba