Idag åker dom hem

Nu känns det att dom varit här en vecka. Men det har gått bra ändå. Jag får sova på morgonen och vila när jag behöver. Elissa låter mig vara då. Dom fattar att jag behöver vilan. Mina hörlurarar använder jag när det blir för mycket ljud. Trots att jag blir trött och slut är det värt allt. Dom ger mig så mycket glädje och jag saknar mina små hjärtan när dom inte är här. Det är verkligen livets efterrätt. 🧡🧡🧡

Idag blev jag väckt. Erika hade fått ett meddelande av sjukgymnasten att han hade en avbokning om 40 minuter.  Självklart skulle hon åka. Men idag fick hon ta med Elea. Tror inte jag fixar ha henne också idag. Det var gränsfall igår när tjejerna skulle rida. Därför följde jag med och var ute med småisarna istället. Så nu myser jag och Elissa i soffan efter att ha ätit frukost.

Hårbollarna med såklart. Dom känner att matte är helt slut, Ligger så nära. Men familjen är viktigast, särskilt mina barnbarn. Därför tycker jag det är så värt att dom är här en vecka med mig. Och jag vill att mina tjejer ska få rida tillsammans.

Gillar