Ibland tittar hjärnspöket fram

På förmiddagen var det besök hos sjukgymnasten. Dom har flyttat till nya, fina lokaler. Det var inte så skönt alls idag. Jag har ont i ljumsken, då kommer hjärnspökena. Tumören sitter ju där. Men det känns att det gör ont i muskler och muskelfästen. Han säger att det är väldigt stelt och spänt.

Tog upp med honom att jag börjar fundera på att träna på gym. För att få ordning på kroppen och musklerna. Tänker även försöka fortsätta med vattenträningen en gång i veckan. Han blev tyst en lång stund. Sedan sa han att det kanske inte är så dumt, men jag måste lyssna på kroppen. Så att inte all energi går åt till träning.

Han höll med mig i mitt tänk att om jag tar mig till gym blir träningen av. Det finns ett här i Vännäsby, inte så långt att åka. Med andra ord blir det inte så stor grej av det och tar inte halva dagen med att färdas. Jag känner mig själv att det blir dåligt med övningar hemma. Och jag gillar träna i maskiner. Vi var båda överens om att jag måste ta det väldigt försiktigt och verkligen lyssna på kroppen.

Sedan hälsade jag på en kollega på hennes nya jobb, mycket trevligt. Köpte lyshalsband till båda hårbollarna och ett varm vintertäcke/jacka till Hugo. Handlade lite till mig och Amanda innan jag åkte hem. När jag kom till henne frågade hon om jag ville vara hundvakt en stund. Självklart! Hon ställer ju upp mycket åt mig. Så Disa följde med mig hem. Här sitter hon och spanar ut, låter som en Harley-Davidson när det går förbi en hund.

Efter en stund la hon sig på mina fötter och jag vilade en timme innan maken kom hem. Och så blev det kväll igen, rätt fort. Bara hoppa i snarklådan.

Gillar

Kommentarer