Hur tänkte hon där?!

Ekonomiskt såklart, men tycker jag det var smart? Inte särskilt. För att ta det från början. Det gäller mina onda händer. Förra veckan var jag till arbetsterapeuten på min hälsocentral. Jag blev glatt överraskad för när jag pratade i telefon fick jag känslan av att hon inte var sugen hjälpa mig. Hon hänvisade till onkologen. Förklarade för henne att det inte handlar om lymföden. Hon ville ringa och prata med arbetsterapeuten på onkologen. Varsågod svarade jag. Sedan ringde hon tillbaka och sa jag måste ju träffa dig.

Besöket gick bra. Hon gav tips vad jag kunde göra när händerna är svullen på morgonen. Det tipset gör jag redan. Det visar sig att jag har artros i pekfingret på höger hand och en inflammation strax nedanför tummen på vänster hand.

Jag fick klämma hennes händer, och jag är svagare i höger hand. Jag har mest ont i den handen också.

Jag fick dessa att ha på den yttersta leden på pekfingret och tummen. Dom var riktigt bra. Det gör så ont bara jag nuddar fingerleden i något. Dessa dämpar det.

Hon frågade en massa och insåg att jag gör det jag kan för att underlätta för mig själv. Det enda jag ville var att få ett par såna här handskar. Hon hade en hemma i min storlek, och naturligtvis den vänstra. Jag fick den med mig och hon skulle beställa en till höger hand. Sedan skulle hon ringa när den kommit. Det var idag. Hon frågade hur handsken har fungerat. Jag har ju gått och väntat på den högra så jag kunde ha båda samtidigt. Nu ville hon jag skulle prova innan jag fick den högra. Menar att dom är så dyr att det är ju dumt om jag får den högra innan vi vet om den fungerar. Det är ju höger hand som är mest ont, dessutom är jag högerhänt. Jamen du använder ju båda händerna när du gör något svarade hon. Så nu ska jag prova den vänstra och då ska hon ringa tillbaka på fredag. Jag tycker det var ett knepigt resonemang. Men hon tänker ekonomiskt. Jaja, bara prova den till fredag då.

  • Hälsa

Gillar