Hugo provar agility

På väg hem efter badet idag frågade jag om vi skulle åka förbi agilitybanan en sväng. Det var ju ändå på väg hem. Disa och Hebbe vet precis vad det är frågan om, dom har gjort det förr. Men för Hugo är det helt nytt. Han har ju fått klättra upp på olika saker så denna var inget problem.

Detta kunde Hebbe. Men när det var hans tur var Hugo så ivrig att han följde efter. Han är ju lite snabbare än Hebbe, så han trängde sig förbi. Typiskt. Då ramlade Hebbe ner. Men det gick bra.

Hebbe fick göra en gång utan din ohängde son. Det gick hur bra som helst.

Innan vi provade denna tunnel med en böj fick Hugo prova på en rak. Först var den lite läskig,  sedan luktade något gott i den. Han lärde sig snabbt att gå igenom. Då provade vi den böjda tunneln. Det gick hur bra som helst.

När vi kom in på banan gick Disa på denna vippbräda i plåt. Hugo blev dörädd för ljudet. Det sista han fick prova var att gå på denna. Amanda är så duktig på att visa honom hur mån ska göra. Dom stannar på mitten, får godis, går ett steg så den vickar över, får en godis, och går sedan ner.

Bland det sista som fick göra var att hoppa genom ringen. Det var också nytt för Hugo. Han gjorde det med vägledning. Hebbe hoppade också men Hugo ställde sig för så fotot blev inte bra. Vi hoppade även vanliga hinder, men det har jag inga bilder på.

Plötsligt kom Amanda på att om en kvart skulle hon då besök. Hastigt och lustigt fick vi avsluta och åka hem. När jag kom hem var jag rätt slut. Somnade nästan direkt och vaknade när maken ringde 15.45. Vilken tur han ringde, jag skulle ju åka och träffa sonen i stan.

Gillar