Hotellfrukost och besök på kirurgen idag

Jag, Anna och Linnéa åt hotellfrukost idag innan jag skulle till kirurgen. Det var ingen dum idé.

Idag var dagen jag längtat efter. Bara för att få tappa ut lymfvätska där bröstet suttit. Det har börjat ömma mer. Det var ingen liten nål hon använde min bröstsköterska. Men hon var duktig att sticka för hon behövde bara sticka en gång. Jag var beredd på flera stick. Hon hjälpte till och tröck lite.

Tre dl vätska kom ut, såg ut som det skulle. Förklarade att det det ut som nyponsoppa är det infektion och då skickas prov på det. Vilken känsla när spänningen lättade! Man blir glad för lite.

Sedan fick jag träffa en annan kvinna och prova ut en protes. Jag fick känna på två olika, den ene var något lättare. Just ja, hon berättade om en som man kan sätta fast på huden också. Den valde jag bort direkt så den visade hon inte nå närmare.

Den första jag provade var för liten. Jag tyckte det såg bra ut, men jag har ju haft ett mindre bröst i två år.

Så här ser den ut. Bara tvätta av med tvål och vatten, torka med handduk och låta ligga och lufttorka till nästa gång jag ska ha den.

Synd bara att jag blev röd av den också. Men det blir nog bättre om jag stoppar in den i en bh för proteser. Förbandet skulle jag ha några timmar, sen kunde jag ta bort den.

Äntligen hemma igen. Soffan med bästa sällskapet och en film.

Gillar