Hemma några timmar senare

Efter röntgen idag åkte vi ner på stan och åt. Jag bara älskar räkor,  och idag var det räkfrossa på Droskan. Gissa om jag frossade. Maken åt buffé istället. Han gillar inte skala räkor.

Efteråt var det kaffe och glass. Passade bra då det var rätt varmt med mc kläderna.

När vi skulle åka därifrån var det en liten pojke på kanske två år som stannade och kollade på hojarna. Jag vinkade till honom och sa hej,  han vinkade lite försiktigt tillbaka. Frågade om han ville provsitta, snabbt lyfte pappan upp honom och fotade när han satt där.  Gjorde nog bådas dag där,  som såg väldigt nöjda ut båda två.

Bestämde oss för att köra en mitten sväng. Den svängen blev drygt två timmar. Plötsligt upptäckte vi att vi kanske borde tanka innan vi tänkte åka över skogen hem. Hade ju inte direkt planerat åka så långt.

En trevlig eftermiddag, och roligt känna att jag orkade något efter jobbet. Det var ett tag sedan. Fick helt oväntad extra hjälp idag,  kändes trevligt. Jag kunde ägna mig bara åt ronden med doktorn idag,  utan telefon och efterarbetet. Ja förutom dokumentationen då. Men nu är jag trött. Det närmar sig semester. 😎

Gillar