Hemma igen efter vår spontana utflykt

Det var trevligt med en spontan utflykt. Men det ska bli skönt med egen säng. Det var absolut inget fel på sängen vi sov i inatt. Den var skön. Men när maken vände sig vaknade jag, det gungade så. Jag somnade direkt igen men vaknade ett antal gånger. Nu uppskattar jag verkligen vår säng med delad madrass. Då kan han vända sig bäst han vill.

Gun-Britt hade fått en ny telefon så jag har hjälpt henne lite med den. När vi väl skulle åka hem visade det sig att Lena och Milo också var på väg hem. Dom tänkte åka buss. Det tog ett tag för mig innan jag kom på att vi åker ju förbi där som var. Så vi plockade upp som. Deras bil stod dessutom på vår gård, så det blev hur bra som helst.

Amanda klippte mig i förrgår. Det ser ut som om jag är nypermanentad. Mitt hår har blivit mycket lockigare denna sväng med bröstcancer. Nog för att jag alltid har haft lite lockigt, men inte så här.

En stund i badet sedan tror jag det får bli sängen. Känner mig trött efter bilåkandet. Imorgon måste jag in till stan och lämna blodprov. Läkarbesök och ev behandling på tisdag. Då får jag säkert svar på biopsin och röntgen också. Lite gruvsamt.

Gillar