Hemma igen, det blev rätt sent

Då har vi kommit hem igen, har varit hemma ca en halvtimme. Det går inte somna direkt, det durrar i huvudet efter bilåkningen. Ordningen är återställd, jag behöver nog inte trängas med hårbollarna inatt. Dom sover oftast hos husse.

Amanda hade sin pappa som kaninvakt när hon packade in sina saker i bilen när vi skulle åka från Porjus. Och han gillar inte sitta i knä, men hos Nisse verkade det gå bra.

Första etappen var till Jokkmokk och vara hos Linus en stund. Åt lunch med honom, sedan lånade jag hans säng och sov 1 1/2 timme.

Bättre vi åkte från Linus stannade vi och rastade hårbollarna strax utanför Jokkmokk. Där var det en del vatten. Till och med Hebbe gick frivilligt i vattnet, han gillar inte vatten.

Hugo brydde sig inte att det gick upp till magen. Varför vi valde gå där var för att se om vi hittade Disas sockar. Vi var där och gick när det var riktigt kallt, Disa hade sockar på fötterna. Två tappade hon i djupsnön.Och vi hittade dom!

Nästa stopp var i Älvsbyn där vi fick något i magen. Insåg att det var många timmar sedan vi ätit lunch. Kaffe fick jag hos Kikki i Lillpite. Solen gick ner när vi åkte från henne.

Nästa stopp blev Skellefteå. Vi hade pratat om Mariekex hos Kikki så vi blev sugen. Så vi stannade på Ica Maxi och köpte det. Inte så långt ifrån affären brukar jag rasta hårbollarna när jag är ute och åker. Så gjorde vi idag också. Efter det köpte vi milkshake på Max, med en kvart tillgodo till stänging. Efter det blev det inga mer stopp. Det var skönt komma hem och krama maken💚

Gillar