Hebbe har åkt på semester

Hugo tar ordentlig plats i sängen på morgonen, som vanligt.

Hebbe åkte med min syster till Sundsvall igår. Hennes yngsta son Toreär en riktig djurvän. De har skaffat en hamster till pojkarna men Tore tycker att man kan inte mysa lika mycket med en hamster som med en hund.

Barnen var borta med pappan. När de kom hem sov han, men vaknade av när Hebbe skällde. Det blev en överraskning då hon inte sagt att Hebbe var med henne hem.

Tore fixar maten till Hebbe på morgonen, men han tycker den luktar illa. Han hade gått till sina föräldrar 3.45 på morgonen och berättat att Hebbe sover hos honom.

Min syster berättade att Hebbe fick stanna tills dom ledsnade på honom. Tore konstaterade att han aldrig kommer göra det. Han tyckte Hebbe kommer stanna en månad eller ett år. Tore var lite besviken när han fick hålla i kopplet när Hebbe inte behövde det. Jag tror Tore tar väl hand om Hebbe.

Jag och maken åkte till skogen med Hugo. Han har hittat en pinne, som vanligt. Läget den bakom husses fötter så han ska kasta den. När vi var på väg tillbaka fick de stanna och vänta. Jag gick och gömde mig så Hugo skulle få leta. Det tog inte länge för honom, måste öka svårighet tror jag. Hann knappt vara med och filma. Den korta filmsnutten kan man se här:

Gillar