Hårbollarna fick tjejsällskap idag i skogen.

Vaknade av att Hebbe låg tryckt mot min mage. Vi låg så och myste en bra stund. Dom känner mina killar att jag måste få vakna till i lugn och ro.

När jag väl klivit upp fick jag två samtal som gjorde mig glad. Först ringde min chef. Hon har alltid varit så bra när jag varit sjukskriven. Jag blev glad göra hennes röst. Under tiden ringde min goda vän Kikki två gånger. Så jag ringde upp henne. Hon kommer hit. Det ska bli så kul.

Skulle ju egentligen åkt på pysselträff i helgen men den blev inställd. Så nu kommer vi pyssla i cyber istället. Det kommer läggas upp utmaningar så Facebook. Vi har förberett med en gruppchatt så vi kan sitta på olika håll och ändå pyssla tillsammans.

När jag sedan väl kom mig ut och var på väg till skogen kom Tess med matte gående. Dom följde oss till skogen.

Under tiden vi fick körde jag inkallning på Hugo några gånger. Han brukar tappa öronen om det kommer andra så lika bra träna på det. Denna gång kom det tre hundar istället, så det blev en trippel inkallning idag.

Hugo var ovanligt duktig idag som kom direkt trots att han hade en kompis med sig.

Hebbe var god tvåa, men enbart bara för att han vet vad det handlar om.

Tess är den snabbaste hunden av alla tre. Men hon kom på lite senare vad det var jag sa. Hon sprang till sin matte först, såg sedan att det var jag som hade godis. Dom var så duktiga alla tre.

Hon är för söt med sina fladdrande öron.

Gillar