Har lite påbörjat både här och där

Jag köpte en handarbetsväska med många fack hos Hobbii. I den tänkte jag ha de projekt jag håller på med. Även lite tillbehör som varvräknare, stickmarkörer, en uggla med hål i så jag kan se vad det är för storlek på stickorna, sax, virknålar, kroknålar, rundstickor och strumpsickor.

Jag har projekt i andra påsar och väskor också. Här hittade jag ett par fina vantar jag gjorde förra vintern. Men något är galet, så jag måste åtgärda en vante innan jag kan börja använda dom.

Det här är väskan jag virkade för ett tag sedan. I den här jag projekt jag vill ta med mig när jag åker någonstans. Många fler väskor finns det. 😜

Anna och jag tog morgonpromenaden i skogen med höjningarna hårbollarna. Hon hade med sig en stickning, så vi blev i soffan en stund efteråt. Passade på att bjuda henne på en matlåda med fiskgratäng. När jag sedan körde hem henne åkte jag till Amanda och tog en kort promenad. Det är ju så härligt med solen. Nu blir det lite vila i soffan med mina fina killar.

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Jag har svårt att gå tillbaka till ett arbete som blivit liggande därför jag oftast gör klart de jag håller på med innan jag börjar med nästa. Har börjat med ett par vantar så nu ligger ett par sockar, hmmm... Får se hur det blir med dom 😊❤️

nouw.com/lottashullerombuller
Cajaba
Cajaba,

Har alltid haft flera projekt på g samtidigt 🤗🧡

nouw.com/cajaba
Susann,

Kul med lite projekt.

zinnie.se
Cajaba
Cajaba,