Fyndade i frysen, älgentrecote

Idag blir det lyxmat, älgentrecote och potatis tillagad i min actifry. Så här gjorde jag potatisen:

Skalade och delade den. Kryddade med salt, peppar, persillade, rosmarin, basilika, vitlökspulver och lite honung. Tillsatte olivolja och rörde om. Använde mortel för att göra panko finare, hällde det över potatisen och rörde om. Lite mer olivolja och sedan ner i min actifry.

Potatisen blev riktigt god. Vi ville ha entrecoten olika alla tre. Jag vi ha den rare, Axel medium och maken welldone. Jag älskar entrecote, och att den var av älg var inte alls dumt.

Efter maten blev det pyssel, det är ju pysselonsdag. Det visar jag senare.

  • Ätbart

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Vilken god middag så här mitt i veckan

nouw.com/stenhagenbettan
Cajaba
Cajaba,

Eller hur 😍

nouw.com/cajaba
Susann,

Så gott, den middagen hade jag lätt kunnat äta. Jag är som dig och gillar kött stekt rare.

zinnie.se
Cajaba
Cajaba,

Så ska den vara, men inte allt kött 🤗

nouw.com/cajaba