Funderingar kommer och går

Märker att det närmar sig röntgen och läkarbesök. Har varit vaken sedan 4.30. Tankar kommer och går. Att gå från något som känns tryggt till ovisshet. Tänker på min behandling. Jag vet att den funkar den jag har, men har tänkt prata med onkologen om att byta. Mot sprutor istället, jag som är rädd för sprutor. Tänker mer och mer på att tabletten Letrozol sänker mig mycket. Den och skelettstärkande är min bästa medicinering mot min cancer.

Har tänkt mer på hur det är efter jag pratat med min goda vän Desirée. Hon fick upp ögonen på mig lite mer. Jag blir oftare trött. Fixar inte köra hoj som tidigare. Hänger inte med på trevligheter där det är många människor lika ofta (nästan aldrig). Det blir för tröttsamt efteråt. Tappar tråden när jag läser långa texter. Även om jag är i en affär och letar något. Kommer inte ihåg saker. Har svårt för planering, tex bad vi ska äta till lunch och middag. Klarar inte när andra föreslår spontana saker på samma sätt som tidigare. Det behövs lite planering så jag kan vila före. Allt hänger på hur trött jag är. Just nu känns det som om jag är trött jämt.

Kroppen tar också stryk. Eftersom jag får sån ledvärk av Letrozol tar jag tablett Saroten för det. Sedan jag börjat med den går jag upp i vikt. Det är inte bra för mitt artrosknä. Blir fruktansvärt torr i munnen. Det är jobbigt när man är ute och går eller när jag pratar mycket.

Det var lite av morgonens tankar. Nu ska jag försöka ta mig upp ur snarklådan.

Gillar