Full rulle redan från morgonen

Det kändes lite konstigt när Amanda kom hit på morgonen, alldeles själv. Annars är det ju jag som hämtar. Vilken frihet det är med körkort.

Jag och Elissa åkte till skogen med hårbollarna. Där sprang hon hela tiden, som vanligt. Erika kom och hämtade henne där. Dom skulle åka ut till gården och jag skulle till sjukgymnasten.

Jag och Anna åkte till stan för att åka till sjukgymnasten. Nu har han fått mer träningsredskap i sin lokal.

Ett benrangel stod där i ett hörn.

På torsdagar gott vi in samtidigt. Då är även det andra rummet ledigt. Då börjar han sätta nålar på Anna innan han kommer till mig. Idag sa han ajajaj innan jag ens sa det. Musklerna i vänsterbenet var så spända, ända ner i vaden. Jag vet ju orsaken till det, åka bakom hästen i den lilla vagnen. I den gick det varken böja eller räta ut benet. Du måste ju få göra saker också sa han. Efteråt, viiiila.

Idag använde han ordet mirakulöst. Att det här gått mirakulöst bra med rörligheten. Värre är det med musklerna. Han säger igen att det kommer ta tid.

Berättade att Elissa är här, vi vet ju hur det blir. Du får vila och ta det lugnt några dagar när hon åkt hem tyckte han. Så vet jag ju att det blir.

När jag gick ut från honom gjorde det inte lika ont i mina knän och det var lättare att gå. Men det kändes mer i höfterna istället.

Efter sjukgymnasten åkte vi på ÖB och handlade. Utanför där står en matvagn med asiatisk mat. Den provade vi.

Sååå gott!! Köpte en present till Elissa som blir fyra år imorgon, handlade lite mat. Sedan åkte vi hem. Jag och hårbollarna sov några timmar. Erika och barnen kom hem, hon hade stängt dörren till mig.

När jag vaknade och klev upp hade hon lagar mat. Det var bara såsen kvar att göra, så den gjorde jag. Det är roligt ha dom här även om jag blir lite trött. Vi har mys på kvällarna jag och Elissa. Det är verkligen mysigt att ligga och kramas med henne när hon ska sova.

Gillar