Fuck cancer

Det har varit en lång dag idag känns det som. In till stan på förmiddagen för att åka till sjukgymnasten. När vi väl satt där och väntade kom tårararna, bara sådär. Anna frågade om jag ville följa med in när hon skulle få behandling. Det var så skönt att inte behöva sitta själv i korridoren och vänta. Just nu får jag inget gjort, känns som om jag bara väntar. Väntar på röntgensvar. Hur ser det ut nu? Är rätt trött också, och då är jag mer känslig känner jag. Vill inte gärna vara själv. Det räcker att maken finns i huset. Det känns som om jag vill ta en paus från allt just nu. Allt vad cancer heter. Fuck cancer!!

Jag har börjat få akupunktur för mitt knä. Idag bär han satte första nålen flög benet rakt upp. Efter det besöket åt vi lunch.

Efter det besöket åt vi lunch. Hungriga som vargar.

Jag skulle även lämna blodprov idag inför läkarbesök den 25/9. Idag var det ett nytt prov som inte är taget tidigare. Undersköterskan kunde inte säga varför man tog det. Det får doktorn svara på.

Till sist, innan vi åkte hem, hämtade vi dotterns kanin hos veterinären som har kastreras.

Jag är så tacksam för min fina vän Anna som varit med mig idag. Hon vet precis vad jag tänker och känner utan att jag säger något. Och just idag var hon med mig, när jag behövde det som mest. Det är så skönt när jag inte behöver säga så mycket, hon fattar. Hon kramas när tårarna trillar. Säger de sätta sakerna. Och surrar som tusan. Du är bara bäst!!🧡🧡🧡

Gillar