Första av 14 dagar med sol, bad och andra roligheter

Idag har det varit en baddag, både i havet och i poolen. Vattnet är varmt och skönt. Vi skulle på information från Tui 10.30, så bad och vila var en bra sysselsättning.

Vi bokade off road turen på söndag, en utflykt på åtta timmar. Ska bli så kul.

Lunchen åt vi med Kikki och Tomas  på grann restaurangen vid havet. Jag tog en meat meze, för och alldeles tillräckligt till lunch.

Efter lunch var det mera sol och bad. Lite senare på eftermiddagen tog jag och Olle en promenad. Tänkte se var Anna och Linnéa bodde. Ett mysigt litet ställe.

Efter dusch var det dags för middag med alla våra vänner Kikki, Tomas, Anna och Linnéa. Jag och maken kollade på solnedgången under tiden vi väntade på dom.

Jag och Tomas åt dagens fisk som var sjöabborre, mycket gott.

Efter maten frukt och raki, som vanligt.

Mycket skratt vid middagen med våra vänner. När vi sedan skulle betala hade vi tagit fel så det var 50 kr istället för 50 euro. Dom är ganska lika, så då fick vi skratta igen. En mycket trevlig middag.

Efter middagen gick vi och spelade minigolf, det är nog säkert 17 år sedan jag gjorde det sist. Nu sover maken och jag ska väl göra samma lika. Imorgon ska jag följa honom på promenad,  men jag får nog ta med mina järnkompisar (kryckorna).

Gillar