Förlängd sjukskrivning och nytt projekt

Jag ville påbörja ett projekt att ha med mig då vi ska åka en del bil i helgen. Först tänkte jag sticka sockar utan något speciellt mönster. Men så kom jag på att lettiska flätor är ju så snyggt. Och jag kunde inte låta bli att sticka lite mönster.

Ska bli kul att se hur sockarna blir. Det är ju inte ut som att jag stickar med det nystanet.

Idag ringde min läkare på onkologen. Jag hade skrivit i mina vårdkontakter för ett par dagar sedan. Min sjukskrivning håller på att gå ut. Hon frågade hur det var med mig, såklart. Det är ingen större skillnad mot förut. Berättade att jag försöker gå ner i vikt och att jag går ner fem kilo. Berättade också att jag lånat en motionscykel, men att det funkar inte på grund av att min energi tar slut. Vi pratade lite om min artros i knät och smärtan/låsningen i höften som kommer och går.

Hon säger att jag gör ju det jag kan och att jag har hittat olika strategier för att få vardagen att fungera. Lagom vila och lagom aktivitet. Hon frågade också om jag är nedstämd, men det tycker jag inte. Hon förlängde sjukskrivningen till 30/9. Nu är det bara att vänta på beslutet. Det känns trots allt bra.

Gillar