Fick mig ett gott skratt

Då har jag vaknat drygt tre timmar senare. Jag däckade i bilen, sov hela vägen hem. Väl hemma fick jag raka vägen till sängen och somnade direkt.

Det gick bra med provtagningarna. Jag och barnmorskan skrattade gott. När jag såg det rosa som hängde i taket tänkte jag, typiskt. Såklart hänger man upp vaginor i taket.

Det visade sig vara rosa fjärilar. 😂😂😂

När jag sedan gick till drop-in för blodprover var det kö. Där får man parkera gratis första timmen. När det närmar sig min tur höll parkeringstiden på att gå ut. Bara skynda sig ut och parkera igen. Idag fick jag frikort som gäller till december.

När jag var färdig hämtade jag maken. Han ringer och säger vår bil är färdig. Den hämtade vi och lämnade igen hyrbilen. Hundmat skulle vi också köpa idag, och barnolja. När jag fick in på Ica tog jag på mig hörlurarna och spelade musik. Fixade inte höra mer ljud. Sedan åkte vi hem. Jag slocknade direkt i bilen.

Värmedynan har legat på mitt knä hela kvällen. Det känns som om min knäprotes kyler inifrån. Det ilar kallt i hela benet. Hörlurarna med musik är också på. Det lindrar tjutet i öronen när det varit förr mycket.

Denna hittade jag i en påse. Undra vad jag tänkt det ska bli. Jag har ingen som helst aning vad jag tänkt kroka. Tror jag repar upp och hittar på något annat.

Gillar

Kommentarer

Susann,

Spännande att hitta ett påbörjat projekt... 😊

zinnie.se
Cajaba
Cajaba,

Vore bara bra om jag visste vad jag tänkte😂

nouw.com/cajaba
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Vaginor eller fjärilar. Nästan samma sak eller

nouw.com/stenhagenbettan
Cajaba
Cajaba,
LillLill82
LillLill82,

Ja det va fina fjärilar i taket 😂😂 Haha skrattade gott när jag läste va du först trodde de va 😊

nouw.com/lilllill82
Cajaba
Cajaba,
lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Haha... Tänkte på samma innan jag såg och du berättade de var fjärilar 😊

nouw.com/lottashullerombuller
Cajaba
Cajaba,

Tur jag inte var ensam om den tanken😜

nouw.com/cajaba