En tripp med hojarna på 45 mil idag

Vi hade bestämt vi skulle åka och äta lunch i Bygdsiljum på vår hojutflykt mot Boden. Efter den vägen han vi med regn, hagel och åska. Från Umeå var det soligt och fint till vi hamnade vid Botsmark. Då öppnade sig himlen.

Vi vände och åkte till affären, där regnade det inte. Passade på att äta en glass.

Vi hann ändå bli blöt innan vi var i Bygdsiljum. Där satt vi ute och åt lunch samtidigt som vi såg blixtar och hörde dunder. Men det regnade inte där. Vi hade tänkt fortsätta skogsvägarna till Skellefteå men där var regnet.

Det blev närmaste vägen ut till e4:an för där var solen. Var tvungen stanna och sträcka ut mitt knä en stund. Efter en timmes körning måste jag det tydligen.

När vi kom ut på ett ställe där var det en skylt Umeå 11 mil, vi hade kört 23 mil. 😄

Bilkö han vi också med. Tankade i Skellefteå sedan vidare mot Lillpite för att få kaffe och kramas med min goa vän Kikki. Kom till dom ungefär halv sex. Fort fick det 1 1/2 timme.

Skönt att ta av stället ett tag. Maken torkade både sockar, skor, kortbyxor och mc byxor i solen.

Där blev vi en stund, därifrån är det ca en timme till Boden. När vi var nästan framme fick jag stanna igen och sträcka ut benet.  Det räcker med några minuter bara. I Boden passade vi på att hälsa på Mari och Olle. Mysigt.

Till slut kom vi fram till systeryster Maria. Ett varmt mottagande av Leo, Hebbes som och Hugos halvbror.

Han är lika stor som Hebbe.

Middag 22.30, lika bra träna sena middagar inför Kreta.

Hade inga hårbollar med mig men har en i sängen ändå. Nu är det godnatt. Få se om barnens pappa och sonen kommer hit imorgon. Tyckte dom kunde övningsköra mc lite så vi kunde äta middag tillsammans.

Gillar