En riktig tröttdag med behandling och provtagning

Började dagen tidigt så jag inte kunde somna om. Tog hårbollarna med mig och åkte till Amanda. Hon bjöd på frukost. Hugo ville ligga på mig.

Disa låg under mig. Jag hade tänkt lämna hundarnas hos Amanda då jag skulle vara så länge i stan. Hon följde med istället.

Det var besök hos sjukgymnasten idag. Inte konstigt jag flåsar när jag går, det var en ordentlig låsning i bröstryggen. Jag frågade honom om det blir snedbelastning när jag inte använder bröstprotesen. Han trodde inte den var största anledningen. Mitt knä ställer till en hel del också.

Amanda följde med och övningskörde om till stan. Efter sjukgymnasten åkte vi till Linnéas lägenhet och drack kaffe. Vi fick även kladdkaka med jordgubbar och glass.

Det tog inte länge så sov jag. Skulle lämna blodprover efter kl 14 inför behandling på fredag. Det var betydligt skönare vila i soffan än att bara någonstans på stan när vi väntade.

Hårbollarna vilade också.

Disa hade också försökt komma upp i soffan, men hon rymdes inte.

Jag sov säkert i två timmar. Anna och Amanda satt vid bordet och pratade. När jag väl vaknade till gjorde Anna lunch och Amanda diskade.

Vi fick pasta med baconsås. Den såsen var så god och minns jag inte fel hade Anna någon krämig pesto i såsen. Efter maten var det bara att åka och lämna prover.

När jag väl kom hem på eftermiddagen dök jag ner i soffan och där har jag fortsatt sova. Jag behövde nog det idag. Imorgon är en ny dag.

Gillar