Denna dag har bara swishat förbi

Imorse bjöd min kompis Anna på frukost, sedan blev det en promenad i skogen med hårbollarna. Vi skulle åka till sjukgymnasten 8.30, så det var bara kliva upp imorse.

Jag kände att det var något annat knas med kroppen, som det inte brukar vara. Såklart hittade han mina onda punkter. Det ilade ner till fotknölen och benet hoppade av sig själv. Nu kommer du bli trött i eftermiddag sa han dessutom.

Vi for runt och gjorde några ärenden och handlade på Ica. Vår plan var att prova lunchen på K-rauta. Den var riktigt bra! Inte sista gången vi äter lunch där.

Väl hemma igen packade jag ut de varor som jag var tvungen sätta i kylen. Luften hade gått ur mig efter vår lunch. Satte mig en stund att vila på altanen, rätt skönt i solen. Vilade sedan i hammocken men gick in i sängen istället. Där slocknade jag och sov några timmar.

Jag hade förvarnat Axel att jag sover nog när han kommer hem. När jag vaknade var klockan ca 16.30. Då stod han vid spisen, vilken ängel. Vi fick pasta med kyckling och spenat, supergott.

Sedan blev det sängen igen. Kände mig som en zombie. Pratade med Elissa en bra stund. Hon brukar vilja göra olika figurer i Messenger.

Sedan vill hon att vi tävlar mot varandra. Här ska man sjunga men inte så högt att man väcker katten.

Nu på kvällskvisten har jag pysslat med Anna och Åsa visa Messenger. Det färdiga resultatet kommer imorgon. Jag hoppas jag får sova, det känns där sjukgymnasten har grejat. Kan nog kännas imorgon med. Nu blir det snarklådan.

#nouwseptemberchallenge

Gillar