Dags för behandling igen

Då har jag varit in på förmiddagen för behandling igen. Efteråt blev jag tvärt trött, så då fick Anna köra hem. Sköterskan idag kollade backflödet tre gånger. När jag tänker efter tror jag alla gör så. De vet ju om att det har gått ut cellgifter i vävnaden. Ingen vill det ska hända igen.

Den sköterska som var mest aktiv när det hände jobbade idag. Hon ville se och känna hur det såg ut i vävnaden idag. Det har tagit nästan ett år för det att läka. Jag är glad att det inte blev någon vävnadsdöd. Så jag förstår om dom är extra noga. Den sköterskan som stack då har inte stuckit mig några fler gånger. Det var första, sista och enda gången då det hände.

Hann inte gå med hårbollarna någon sväng imorse, gjorde det efteråt. Hugo for in i skogen men kom när jag ropade på honom. Såg dessa spår i snön lite senare, rådjur.

Väl hemma värmde jag en god panini. Hårbollarna hade åsikter, jag var inte nog snabb. Dom tycker jag skulle lägga mig i soffan, kände nog att jag behövde det. När jag burit fram och tillbaka var dom nöjd när jag äntligen la mig där.

Kroppskudden fungerade även som bord. Det blev hela eftermiddagen i soffan, ja även på kvällen. Blir nog tidig kväll igen.

Gillar