Dagen i bilder

Ligger i sängen efter en trevlig dag. Börjar vara ont i ljumsken, hjärnspökena kommer. Är det tumören dom ger sig till känna? Vet någonstans innerst inne att det är muskulärt, det säger min sjukgymnast. Och när jag varit hos honom har smärtan försvunnit. Nu är det uppehåll hos honom ett par veckor då han är på utbildning. Jag tar hjälp av maken att hålla emot det benet för att stretcha det. Kan då inte bli sämre.

Imorse gick jag och Anna med hårbollarna. Hemma på gården var det blött men i skogen var det fruset. Fotade några fina löv.

En halvfrusen vattenpöl.

En vattendroppe. Det blev kaffe hos Anna som vanligt.

Sedan in till stan för en tredje dags pyssel med Åsa. Den började vi med att fynda pennor på Panduro och ett fika på Espresso House.

Dessa två killar har också varit med. Nu känner dom sig hemma hos Åsa också, inte bara i deras stuga. Det här varit tre härliga pysseldagar. Inte lika många timmar i sträck som när vi äter i stugan eller på pysselträffar. Kroppen tar inte lika mycket stryk.

Precis när jag kom till stan fick jag ett sms att jag hade ett paket att hämta ut. Jag, Anna och Åsa hade beställt lite.

När vi pysslat en stund frågade Åsa om hon kunde åka med mig till Vännäsby. Jag fattade inte vad hon skulle göra där. För trött i huvudet för att kunna tänka. Jamen vi har ju fått paket 😜

Hon följde hit, J-O kom efter jobbet och hämtar henne. Först åt vi middag tillsammans.

Jag har hoppat i snarklådan, nu blir det godnatt strax.

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Cajaba
Cajaba,