Då var pysselhelgen över för denna gång

Och jag har kommit hem från Piteå. Först kramat på gubben som gjort så fint hemma. Sedan busat med hårbollarna och gett dom godis. Nu ett välbehövligt varmt bad, med massage av bubblorna. Badsakerna är kvar sedan Elissa var här.

På morgonen var det så vackert när vi åkte till pysselträffen, minus sex grader och solen på väg upp.

Så mycket löv det låg på marken vid lokalen vi höll till i.

Det ska synas att det är en pysselträff på gång.

En del av pysslarna.

Min bordsgranne bredvid mig, Therese. Det visade sig att vi gillar samma typ av papper och färger. Kul lära känna nya människor.

Bordsgrannarna rätt över känner jag sen förr, Linnéa och Anna.

Snett emot satt Kikki, och faktiskt så gjorde hon det idag. Igår såg vi inte henne så mycket. Mari kommer förbi och kollar läget.

Ett projekt som jag lyckades få färdig och fick första pris för. Har inte hunnit fota, ska försöka göra det imorgon. Jag hann göra några alster i helgen. Jag ska fota dom i dagsljus och visa.

Jag lånade Annas bil idag, orkade inte gå så långt. Tänkte passa på att tanka den också, det hade jag inte fått om hon varit med. Samtidigt var det riktigt skönt att få vara helt själv den stunden jag var borta. Passade på att äta en tunnbrödrulle, det var riktigt längesedan. Med korv, potatismos, räksallad och rostad lök.

När jag kom tillbaka tror jag mina pysselkompisar rakt över kommit in i viloläge.

Efter rösträkningen blev det prisutdelning. Jag fick ett första pris och ett andra pris. Återkommer när jag tagit bilderna.

Therese vann ett förstapris med sin fina hatt.

Vi stannade på Max i Skellefteå när vi var på väg hem.

På väg hem snöade det en del, bara köra med förståndet. Det blir tidig kväll tror jag.

Gillar