Då var det dags igen då

Det blev en lång dag idag efter att ha följt Amanda först tidigare idag. Det var dags för röntgen igen för att se hur det går med behandlingen och tumörerna. Denna gång började jag må illa när jag fick kontrasten, det har jag inte gjort förrut. Och en dryg veckas väntan på svar. Jag ska få träffa doktorn den 25/9. Det snurrar lite tankar, ljuger om jag säger att jag inte gör det. Inte så att det snurrar hela tiden men lite. Konstigt om jag inte gör det säger några. Det ligger väl något i det.

Jag vill så gärna börja jobba, men det känns inte riktigt som om jag är redo. Jobbig känsla, och innan man varit till doktorn. Hon är så klok och vägleder mig bra!

Det var så skönt i värmen, även om det var mycket vila där också. Men tänkte inte så mycket på cancern när vi var där. Den blev mer närgången när vi kom hem. Tröttheten kändes mycket tydligare. Dessutom blev jag förkyld. Med ColdZyme och Cypern piller har jag i alla fall inte blivit dunderförkyld.

Tur jag har min alltiallo Anna vid min sida. Och bästa maken som jag väcker mitt i natten när jag inte kan sova. Barnen som finns på olika sätt och stöttar. Och mina hårbollar.

Får inte glömma mormors🧡 som jag längtar efter så.

Nu blir det strax kväll, då jag sovit halvtaskigt och det varit lite väl mycket idag.

Gillar