Då har man åkt djurtransport

På kvällspromenaden i Jokkmokk mötte jag inte särskilt många. Några epa traktorer körde flera vändor, så dom hann jag ser några gånger. Jag hade glömt hur man gör här när man är och handlar. Att man lämnar bilarna igång.

Tidigare idag har jag varit och hälsat på Laila, en som jag lärt känna genom pysslet. Det var en trevlig stund med prat och skratt. Hon visade ett fint album hon hade gjort. Hennes album är sagolika!

När vi kom in låg vi och myste lite jag och Hugo.

Linus och Amanda spelar spel. Rätt vad det är så är dom inte överens över reglerna. Anneli ringde så jag gick till henne en stund.

Rätt vad det var kom hennes makes bror och det skulle flyttas en säng. En djurtransport var perfekt för ändamålet. När sängen var fraktad ditt den skulle och dom skulle stänga dörren gick det inte så bra. En hjälpsam kille skulle sparka till lite men det blev liter väl bra. Vi fick oss ett ordentligt skratt. Sedan blev det fel åt andra hållet istället. Jaja, vi fick då skratta i alla fall och sängen kom dit den skulle.

Vi åkte tillbaka till Anneli, fortsatte med min stickning. Trevligt sitta och prata i ett tyst hus. Inte en massa ljud. Mina vantar blev nästan färdiga, bara tummarna kvar. Måste nog köpa nytt garn imorgon.

Hugo fick följa dit och han hade fullt upp att uppvakta sin syster. Sist jag var hos Anneli frågade jag om Stella löpte. Att Hugo är intresserad, det kan man inte lita på. Han är alltid intresserad. Men då var Hebbe intresserad och honom kan man lita på när det gäller löptikar. Så då vet vi det.

Nu har ungarna slutat spela spel och hoppat i säng. Jag har hoppat i badet, tänker äta en frukt och se en serie. En liten stund i alla fall.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så långt norrut har jag aldrig varit
nouw.com/stenhagenbettan
Susann,
Vilka härliga färger på vantarna som du stickar. 😍
zinnie.se