Då har jag planen färdig

Idag var jag och Anna på kirurgen och fick reda på provsvaren. Tumören var 14 mm, ingen växt in i blodkärlen, ingen spridning till lymfkörlarna, inne känslig för Herceptin. Alla dom sakerna var positiva. Tillväxthastigheten av cellerna är hög, därför vill dom komma igång med cellgifter fort. Får en kallelse till i onkologen inom en vecka. Där får jag en kur var 3:e vecka 6 gånger. 

Jag känner mig glad! Det känns bra att få börja med cellgifter. Sedan är jag fri skiten. 

Frågade om han kunde skriva en remiss är röntga höften då jag har så ont i den. Han undersökte rörligheten, frågade två gånger om jag ramlat. Han skriver remiss, hur bra som helst. Ska röntga bröstkorg och buk, då kan dom eventuellt ta höften också.

Doktorn sa det blir piccline, jag funderar hur det går när jag inte tål tejp. Då ska man ha tejp i flera månader. Bröstsköterskan kom när doktorn var färdig. Hon sa piccline är inget alternativ, det blir en ny venport.

Jag fick en ny vårdplan, några brochyrer. Pratade med henne om att jag och min dotter ville åka bort några dagar. Hon kom ner skriva det till onkologen så vi kan göra det. Sedan drar vi igång med allt när jag kommer tillbaka.

Remiss för en peruk fick jag också. Ska gå och se vad det finns för några.

Mest troligt byter dom sett antihormon jag äter nu mot något annat. Det får vi se när vi kommer till onkologen.

Nu har vi en plan igen och det känns bra. Jag får räkna med att vara sjukskriven 5-6 månader.

Efteråt var jag vrålhungrig, mina följeslagare också. Vi åkte till Avion och åt en god buffé. Nu är jag hemma i soffan igen, trött som tusan.

Gillar