Borta bra men hemma bäst

Klockan var mycket när vi lämnade Älvsbyn får vi stoppade något i trynet. Tänkte inte på det då, men hårbollarna hade ju inte fått någon mat.

Vi stannade hos min goa vän Kikki, och där glömde jag totalt fotografera. Endast denna hon hade på kylskåpet som jag tyckte var så bra. Hårbollarna fick vänta lite på maten då den skulle blötläggas. Dom fick mat, Olle fick kaffe och jag fick träffa Kikki.

Sedan åkte vi vidare, jag med musik i öronen somnade rätt snabbt.

När vi kommer till denna skylt känns det som om vi är hemma. Då har vi ca 30-40 minuter kvar.

Borta bra men hemma bäst. Det ska bli skönt med egen säng och ljudet. När vi rullar in i byn sken solen. Men det är även svart på himlen. Hårbollarna hade också bråttom in, Hebbe stod och steppade framför ytterdörren. Mycket bus var det när vi kom in.

Maken bar in våra saker som var kvar i bilen. När jag skulle packa upp det vi hade i kylväskan såg jag hårbollarna var så ivriga i sina bäddar. Dom hade fått tag på påsen med detntastick som Hugo försökte äta upp. Väskan med hundsakerna stod på golvet, och dom vet mycket väl vad som finns i den väskan.

Maken startade bastun, jag fyllde badkaret. Tänkte massera nacken och sedan på med lite Linnex. En kall dryck och en bra bok en stund och sedan blir det nog sängen.

Gillar