Blir så glad av pyssel

Jag har sovit till hundarna började pipa på mig. Då var klockan 16.45. Dom tyckte det var dags för middag för längesedan. Bara pallra sig upp. Tog med dom ut på gården först på en pinksväng. Såg då först att det stod många bilar efter vägen. Husvisning hos grannen. Gjorde min favorit rätt, spagetti och köttfärssås, maken skulle dyka upp när som helst. Trodde inte han skulle gilla den idag, men den blev inte så stark som jag trodde. Och jag hade kokosgrädde i. Glömde fota, skyller på behandlingsbakis.

Låg en stund till i soffan, det kändes som om det behövdes. Sedan ringde Åsa, då blev det pyssel i pysselrummet och vis Messenger. Anna kom och var med också en stund. Jag gjorde några bra att ha kort, satte bara text på en. Kommer sätta text när jag vet vad det ska vara till. Fint att hitta när man behöver ett kort.

Dessa kort har jag gjort i grått, figurerna är stämplade i svart och utklippta. Tyckte dom var så härliga. Jag har fått dom av min fina vän Åsa, en trevlig överraskning.

Dessa kort blev jag inspirerad av in livesändning som var igår på Pysslotekets Facebooksida. Jag såg den först idag efter middagen. Det blev inte riktigt som jag tänkt men det blev ganska bra ändå. Samma här, skriver texten senare.

Jag blir så glad av att sitta i pysselrummet. Det ger sån glädje och tar ingen energi. Jag glömmer tid och rum. Därför är klockan rätt mycket nu. Har precis krupit ner i sängen, Hebbe kom också. Han väntar alltid till jag går och lägger mig. Nattinatti. 🥱

Gillar